Actueel

 

Patienttevredenheidsonderzoek

Uw ervaring met de HAP is belangrijk voor ons. Daarom voert op dit moment Qualiview een patiënttevredenheidsonderzoek uit. Dit onderzoek wordt onafhankelijk van de HAP uitgevoerd. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en anoniem. U beslist zelf of u wilt deelnemen of niet. En wat u ook kiest of hoe u de vragenlijst ook invult, dat heeft geen consequenties voor uw behandeling op de HAP.

De resultaten van het patiënttevredenheidsonderzoek gebruiken wij om de kwaliteit van zorg te toetsen en waar mogelijk verder te verbeteren.  

Het patiënttevredenheidsonderzoek bestaat uit een digitale vragenlijst, die landelijk gevalideerd is voor huisartsenposten. Daarnaast zijn er enkele vragen die specifiek gaan over onze zorgverlening tijdens de Coronapandemie.
Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5 tot 10 minuten. Behalve door de patiënt zelf kan de vragenlijst ook door diens begeleider (bijvoorbeeld ouder, partner, mantelzorger) worden ingevuld.

Hoe komt u bij de vragenlijst:
- Via https://huisartsenpost.qualiview.nl/id=HAP-MH op deze website
- Via de link die per sms aan u wordt toegestuurd. Dit is het geval wanneer u alleen telefonisch contact heeft gehad met de HAP
- Via de QR-code of link op het kaartje dat u heeft gekregen voorafgaand aan uw consult op de HAP of tijdens de visite 

Let op: 
- Heeft u er bezwaar tegen dat per sms een link aan u wordt toegestuurd, geef dit dan aan bij de assistente die u telefonisch te woord staat
- Vul de vragenlijst slechts één keer in, ook als u meerdere contacten met de HAP heeft (en daardoor meerdere links/kaartjes heeft gekregen) 
 Meer informatie:
Onder andere over het borgen van de privacy staat op de https://www.qualiview.nl/voor-patienten-en-clienten

Corona informatie

CORONA informatie
Wanneer u denk dat u besmet bent met het Coronavirus, ga dan NIET naar uw huisarts of huisartsenpost toe, maar neem altijd eerst telefonisch contact op.
Dit om te voorkomen dat u andere mensen zou kunnen besmetten.

Als u een ander gezondheidsprobleem heeft, maar óók luchtwegklachten: ook dan kan doktersassistente aan de telefoon beslissen dat u op de COVID-HAP beoordeeld wordt.

Informatie over Corona:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

https://www.thuisarts.nl/corona

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u hier. OK