Tarieven-pictogram

Wat kost huisartsenzorg bij HAP MH?

        m.i.v. 1-1-24         1-12 t/m 31-12-23      1-5 t/m 30-11-23
Triageconsult TR            € 35,00 35,00             35,00
Raadpleeg fysiek/digitaal
HA/VS/PA/SOH
 € 164,50 231,59            150,49
Bezoek HA/VS/PA  € 246,75 347,39            225,75

Bovenstaande tarieven gelden van maandag t/m vrijdag van 18.00-08.00 uur en op weekend- en feestdagen de hele dag. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Hoe kunt u betalen?

1. U heeft een ziektekostenverzekering

Alle contacten met de huisartsenpost (HAP MH) worden in rekening gebracht. Met uw verzekeringsgegevens kunnen wij, indien mogelijk, rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. 

Zorg daarom dat u bij uw contact met HAP MH uw juiste adres en verzekeringsgegevens bij de hand heeft, zodat wij de factuur rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar kunnen sturen.

2. U heeft geen ziektekostenverzekering of uw ziektekostenverzekering is niet bij ons bekend

Heeft u geen ziektekostenverzekering of is die niet bij ons bekend, dan dient u de rekening contant of via de pinautomaat op de huisartsenpost direct af te rekenen. 

De kosten van een contact met HAP MH die we niet kunnen declareren,  worden in rekening gebracht door middel van een factuur die wij naar het bij ons bekende huisadres sturen. Krijgen wij geen reactie op onze (herinnerings-)factuur dan zijn wij genoodzaakt een incassobureau in te schakelen.

Voorkom incassokosten en zorg dat u bij uw contact met HAP MH uw juiste adres en telefoonnummer bij de hand heeft. U kunt uw adresgegevens ook per mail aan ons doorgeven via  huisartsenpost@hapmh.nl  .

Indien een patiënt niet verschijnt op het consult, wordt een triageconsult in rekening gebracht.

This website uses cookies. More information can be found here. OK