Tarieven

Tarieven   1-5 t/m 31-12-23   1-1 t/m 30-4-23  
Triage overleg   35,00  35,00
Consult bij de huisartsenpost  150,49 122,61
Thuisbezoek 225,75 183,91

Bovenstaande tarieven gelden van 18:00 tot 08:00 uur en de hele dag en nacht in het weekend en op feestdagen . De tarieven worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Hoe te betalen

1. Als u een zorgverzekering heeft

Het telefonische consult, het consult bij de Huisartsenpost en het huisbezoek worden allemaal in rekening gebracht. Indien mogelijk kunnen wij uw zorgverzekeringsgegevens gebruiken en de nota rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar sturen. U hoeft dan niet zelf voor de kosten te zorgen.

Zorg ervoor dat u de juiste adres- en telefoongegevens bij de hand heeft als u contact opneemt met de huisartsenpost, zodat wij de nota rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar kunnen sturen.

2. Als u geen zorgverzekering heeft of wij hebben uw zorgverzekeringsgegevens niet

Als wij uw verzekeringsgegevens niet hebben, betaalt u het consult of de behandeling contant of met pin bij de Huisartsenpost. Bij contante betaling wordt het bedrag afgerond op € 0,05. U ontvangt een kwitantie die u naar uw zorgverzekeraar kunt sturen.

De kosten van een telefonisch consult of een huisbezoek worden in rekening gebracht door middel van een factuur die wij naar het bij ons bekende huisadres sturen. Ontvangen wij geen reactie op onze (aanmanings)factuur, dan schakelen wij een incassobureau in om de factuur te incasseren door aan de hand van uw telefoonnummer uw juiste adresgegevens te achterhalen. In dit geval wordt er minimaal € 50,- aan incassokosten op de factuur gerekend.

Om incassokosten te voorkomen, dient u ervoor te zorgen dat u de juiste adres- en telefoongegevens bij de huisartsenpost vermeldt. U kunt uw juiste adresgegevens aan ons doorgeven via e-mail: huisartsenpost @hapmh.nl  .

Indien een patiënt niet verschijnt op het consult, wordt een telefonisch consult aangerekend.

This website uses cookies. More information can be found here. OK